VTmaalaus ja Piristeel

Kaksi kovan luokan tekijää luo ennennäkemätöntä jälkeä yhdessä

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Vuodesta 2019 saakka Piristeel on ollut osa Ruukki Constructionia. Yritys työllistää noin 100 henkilöä, ja sen nykyinen kotipaikka on Kauhava.

VTmaalaus on tarjonnut Piristeelille jauhemaalauksen palveluitaan menestyksekkäästi jo vuosia. Pääasiallinen jauhemaalattava tuotekategoria Piristeelille on kattoturva, joka kattaa muun muassa lumiesteputket ja -kiinnikkeet.

VTmaalaus vastaa turvallisuustuotteiden koviin laatuvaatimuksiin

Piristeelin hankinta- ja logistiikkapäällikkö Joni Pulkki painottaa, että heille tärkein arvo on kova työnjälki. Tämä juontaa juurensa kattoturvatuotteisiin, joiden täytyy kestää kovaa kulutusta ulkona.

– Meillä on erittäin korkeat laatuvaatimukset pitkine takuuaikoineen, ja VTmaalaus pystyy vastaamaan niihin erinomaisesti. VTmaalaus tarjoaa arvokasta lisäkapasiteettia oman maalaamomme rinnalle, sillä se pystyy maalaamaan yhtä laadukasta jälkeä kuin mitä itse tekisimme, Pulkki aloittaa.

Laadukas yhteistyö tarkoittaa kuitenkin muutakin kuin ensiluokkaista työnjälkeä, eikä se synny yhdessä yössä.

Vuosien yhteistyö perustuu luottamukseen ja joustavuuteen

Taustalla on vuosien yhteistyö VTmaalauksen ja Piristeelin välillä, joka perustuu vankkaan luottamukseen siitä, että sovituista asioista pidetään kiinni.

– Yhteistyöstä on kehkeytynyt vuosien saatossa saumaton, kun molemmat osapuolet tuntevat toistensa toimintatavat. VTmaalaus pystyy myös vastaamaan toimitusaikavaatimuksiimme, ja kaiken lisäksi joustovaraakin löytyy. Jos esimerkiksi pitääkin maalata normaalia enemmän, pystyvät he tekemään tämänkin tehokkaasti, Pulkki kertoo.

Pulkki korostaa VTmaalauksen olevan Piristeelille tärkeä ja helposti lähestyttävä yhteistyökumppani:

 – Heidän kanssaan on helppo toimia! Asioista pystyy aina keskustelemaan rehellisesti, mikä on aina toimivan yhteistyön pohja, Pulkki päättää.

VTmaalauksella on käytössä laadunhallintajärjestelmä ISO 9001:2015, jonka perusperiaatteisiin kuuluu nopea läpimenoaika, joustavuus, huolellisuus sekä jatkuva kehittäminen asiakkaiden toiveita kuunnellen.