Rakennusteollisuus

VTmaalaus on kiistatta lunastanut paikkansa rakennusteollisuuden pinnoituspalvelujen kärkitoimittajana. Yrityksen perustukseen vaikuttivat vahvasti rakennusalalle ominaiset vaatimukset ja tarpeet, mikä todistaa sen syvällistä sitoutumista alaan. VTmaalaus on hionut asiantuntemustaan vastaamaan näiden erityisvaatimusten mukanaan tuomiin haasteisiin.

Erityisesti julkisivupaneelien, kasettien ja kattoturvatuotteiden kaltaiset komponentit ovat olleet katalysaattoreina VTmaaluksen toimintatapojen kehittymiselle, mikä on johtanut merkittäviin innovaatioihin ja uusien, edistyneiden pinnoitusmenetelmien omaksumiseen. Tämä osoittaa yrityksen kyvyn mukautua ja innovoida, mikä on elintärkeää nykyaikaisessa rakennusteollisuudessa.

VTmaaluksen tarjoama tuotevalikoima, joka kattaa kaiken perinteisistä RR-sävyistä aina erittäin säänkestäviin pinnoitteisiin, heijastaa yrityksen kykyä vastata asiakkaidensa moninaisiin vaatimuksiin. Supersäänkestävien tuotteiden kehittäminen kertoo yrityksen sitoutumisesta tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä on keskeistä rakennusmateriaalien kestävyyden kannalta, erityisesti sellaisilla alueilla, joilla sääolosuhteet asettavat materiaaleille tavallista suurempia vaatimuksia.

Tutustu Piristeelin asiakastarinaan: Kaksi kovan luokan tekijää luo ennennäkemätöntä jälkeä yhdessä

 

                   

 

Piristeel ja VTmaalaus

Teknologiateollisuus

Olemme ylpeitä voidessamme palvella alan johtavia toimijoita sekä teknologiateollisuuden että puolustusteollisuuden sektoreilla. Asiakkaamme edustavat sitoutumistamme innovaatioihin, laatuun ja huippuosaamiseen. Alla on mainittu joitakin kumppaneitamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä:

 

                         

 

**Avant Tecno Oy**: Innovatiivisten pienkuormaajien edelläkävijä, joka on tunnettu älykkäistä ja tehokkaista koneistaan.

**AGCO**: Maatalouskoneiden globaali jättiläinen, joka tarjoaa laajan valikoiman traktoreita, leikkuupuimureita ja muita maatalouslaitteita.

**Ponsse**: Metsäkoneiden huippuvalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja ympäristöystävällisten metsäkoneiden tuotantoon.

**Metso Minerals**: Kivenmurskaus- ja seulontalaitteiden sekä mineraalienkäsittelylaitteiden johtava toimittaja, joka palvelee kaivos-, rakennus- ja kierrätysteollisuutta.

**Sandvik**: Maailmanlaajuisesti tunnustettu yritys, joka tarjoaa laitteita ja työkaluja kaivosteollisuuden, rakentamisen ja metallinjalostuksen tarpeisiin.

**Valtra**: Tunnettu traktoreiden valmistaja, joka on osa AGCO-konsernia ja tunnetaan räätälöitävistä traktoreistaan, jotka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita.

Haluatko meidät superkumppaniksi. Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!