Jauhemaalauksen superkumppani

Kehittyvä jauhemaalauksen erikoisosaaja ja palvelukokonaisuuden toimittaja. 

Tarjoamme jauhemaalaukset antamienne speksauksien mukaan luotettavalta maalitoimittajalta. Tarjoamme myös häivemaalaukset tarpeisiinne.

Vimpelin Teollisuusmaalaus Oy

Vimpelin Teollisuusmaalaus on vuonna 1996 perustettu pintakäsittelyalan yritys.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti metallisten kappaleiden pintakäsittelyssä, asiakkaidemme toivomalla tavalla. Maalauslinjamme soveltuu teräksen, alumiinin ja sinkityn materiaalin pintakäsittelyyn. Pystymme maalaamaan lähes mitä vain, pienistä kappaleista isoihin tuotteisiin.

Palvelemme teknologia- ja rakennusalan yrityksiä koko Suomen alueella.


TOIMITUSAIKA 0-5 VUOROKAUTTA

Tilaus-toimitusprosessi on kehitetty nopean materiaalivirtauksen ja prosessikuvausten avulla erittäin tehokkaaksi. Tuotteiden valmistumistaika lasketaan tuotteiden saapumisesta ja tehdystä vastaanotosta. 


Kappalekoot

Maalauslinjastomme tarjoaa kattavasti mahdollisuuksia. Alla kriittiset tiedot maksimimitoista:

  • kappalepituus 6m
  • korkeus 2m
  • leveys 1m
  • Max materiaalivahvuus 50mm
  • kappalepaino max 500kg

Toimintaympäristö laadun takeena

Haluamme kehittää henkilöstön hyvinvointia. Siisti ja valoisa toimintaympäristö antaa mahdollisuuden parempaan laadunvalvontaan ja työturvallisuuteen. Tehokkuutta ja turvallisuutta lisää LEAN-filosofia 5S:n ohella.

Seuraamme energian kulutusta ja toimimme ympäristöä kunnioittaen. Meidän valinta on harjoittaa kiertotaloutta ja vähentää fossiilisia energialähteitä. 

Ota yhteyttä ›

Tehokas kumppani laadusta tinkimättä

Vimpelin Teollisuusmaalaus on luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani. Käytössämme on ISO 9001:2025 laadunhallintajärjestelmä. 

Asiakkaamme arvostavat nopeaa läpimenoaikaa, joustavuutta ja huolellisuutta. Haluamme kehittää jauhemaalausta asiakkaiden toiveita ja laatuvaatimuksia kunnioittaen. 


Tutustu työmme jälkeen täällä »

 

Raepuhallus teräkselle


Raepuhalluksen max mitat pituus 6000mm x leveys 1100mm x korkeus 600mm. Isommat kappaleet puhalletaan verkostomme avulla.

 

Vastuullisia valintoja

Vihreää siirtymää 

Seuraamme vihreän siirttymän kehittymistä. Kestävän kehityksen strategiaa on toteutettu suunnitelmallisesti vuoden 2022 alusta. Siirtymää on toteutettu investoinneilla, jotka vähentävät fossiilista energian kulutusta ja vähentävät kokonaisenergian kulutusta. 

Arvostamme kotimaisuutta ja alueellista elinvoimaa. Arjessa tämä näkyy vahvasti materiaaliosoissa ja hankinnoissa. Valintakriteereissä on toimitusvarmuus, hinnoittelu ja arvontuotto meille kestävällä toiminnalla.

Halutessanne voimme esittää hiilijalanjäljen kehitystä.

EU-osarahotteinen hanke toteutunut

VTmaalaus Oy hankkii energiatehokkaan pintakäsittelylinjaston ja hankinnalla korvataan käytettävää nestekaasua ympäristöystävällisellä sähköllä. Investoimalla uuteen teknologiaan lisäsimme energiatehokkuutta ja otimme merkittävän askeleen vihreässä siirtymässä.