Jauhemaalaukset koko Suomen alueelle

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on kustannustehokas valinta pinnoittamiselle. Jauhemaalauksella saavutetaan tuotteelle kemiallista että mekaanista kulutusta kestävän pinnan. Prosessi on nopea ja tasalaautuinen. Jauhemaalaus soveltuu kaikille teräs- ja alumiinipinnoille.

Automaattilinjamme tekee jauhemaalauksesta nopean ja kätevän toimenpiteen. Jauhemaalaus tapahtuu korkeajännitepistoolein nopean värinvaihdon maalauskaapissamme.

Tarjoamme jauhemaalaukset luotettavien maalitoimittajien kanssa. Verkostomme on kattava. Perinteisen jauhemaalauksien lisäksi toteutamme myös erikoismaalauksia terveydenhuollon ja puolustusvoimien tarpeisiin. Yhteistyöverkostomme kautta teemme decoralmaalauksia ja häivemaalauksia asiakkaittamme tarpeisiin.

Pinnoitusmenetelmämme soveltuu niin tasaiselle kuin monimutkaisellekin kappaleelle. Pystymme maalaamaan kaiken pienistä kappaleista 6-metrisiin terästuotteisiin. 

Haastavissa kappaleissa voimme käyttää 3D-mallinnoksia työn onnistumisen varmistukseen. Linjastomme äärimitat ovat 2m x 1m. Teemme äärimittoja hipoville kappaleille painopiste mallinnoksen, jonka avulla varmistetaan onnistuminen haastavissa tapauksissa.

 

Ota yhteyttä ›

Jauhemaalaus – nopea, kestävä ja kustannustehokas

Jauhemaalaus on märkämaalaukseen verrattuna nopea toimenpide. Märkämaalauksen vaatimaa kuivumista ei tarvitse odotella toimenpiteiden välissä, minkä lisäksi hyvin toimiva automaattilinjamme nopeuttaa toimenpidettä entisestään. Yleensä jauhemaalaus on valmis parissa tunnissa.

Jauhemaalauksessa lopputulos on kulutuksen kestävä ja märkämaalaukseen verrattuna jauhemaalattu pinta kestää kolhuja paremmin. Toimenpiteen nopeuden ja kestävän pinnan lisäksi tarjoamme varsin kilpailukykyiset hinnat.